Alla inlägg den 14 april 2011

Av Ida Adamsson - 14 april 2011 23:02

När jag kom till jobbet så är det första jag möter när jag satt mig på min plats två utländska tjejer som står på varsin sida om ett runt högt databord och skriker till varandra. Dom pratar igentligen men det låter som skrik. Och så skrattar dom så där elakt som dom bara kan. FAN tänkte jag. Ska detta hålla på hela dagen? Jag hade redan börjat ringa runt och dom babbla på som fan. Men sen turligt nog satte dom sig till ro. 


När jag väl har kommit igång ser jag en komentar på en person som jag ska ringa. Komentaren lyder "Sonen vägrar ge telefonen till IP, testa att ringa igen" 

Ja och det gör jag. Det första jag hör är en fnittrande tonnåring som håller på och fjantar. Jag ber att få prata med IP.. IP kallas den som man ringer till..

Men nej det får jag ikke. Killen skriker "KASTRULL!!" och lägger på. 

Jag klurar ut en ide och ringer upp igen. "Hej mitt namn är Ida. Det är väldigt viktigt att jag får prata med ****. Jag ringer ifrån Djursjukhuset angående en hamster. Killen blir förvånad och säger till IP att det är någon ifrån Djurförsäkringen som ringer. Oj tänkte jag. Vad fan ska man säga? Killen tar luren igen och säger att jag får ringa upp lite senare. 

Hur kunde han höra fel och tro att jag ringde från något försäkringsbolag då jag sa att jag ringde från djursjukhuset angående en hamster..  


Haha jaja.. Jag komenterade i noteringen att jag sagt att jag ringde från djursjukhuset angående en hamster och att man då fick en liten chans att prata med IP.. 


Senare under kvällen fick jag prata med en jätte trevlig gumma som verkligen uppskattade att jag ringde :) Pratade en bra stund med den stackars ensamma gumman som var pansionerad och ensam. Hon uppskattade att jag ringde :) 

Det gör mig glad att höra att folk vill prata med en :) Jag pratar jätte gärna mycket tillbaka men hon som håller koll på hur länge vi pratar i telefon har sagt till att man får inte prata så länge. Men det sket jag i då. Hon tyckte det var kul att få prata och då ställer jag gärna upp :) 


Ja nä nu är snorida hemma och min älskling lagar soppa. 

Hoppas på att jag blir bättre till i morgon. Hoppas på fint väder då med. 

Av Ida Adamsson - 14 april 2011 14:40

Jag älskar att måla i photoshop och även på fri hand. Men Photoshop har alla färger jag vill använda :D I alla fall så målade jag denna häst. Jag har nästan lärt mig hur man skuggar snyggt med färger så detta är fortfarande en nybörjar bild. Jag hitta en sida för ett bra tag sen som visar hur man steg för steg ritar olika saker. Som typ denna häst. Jag målade den på fri hand själv i photoshop med bara datamusen. Hade det varit med ritplatta hade det nog blivit bättre :D

Men men det är en nybörjar grej bara. Detaljerna som skapar en ram är bara photoshop stämplar dom har jag inte gjort själv. Men resten har jag gjort helt själv :) Jag är i alla fall nöjd :)   

Av Ida Adamsson - 14 april 2011 11:07

Nästan nyss vaknat. Jag är jätte täppt i min näsa och halsen gör ont :/ 

Men jag har tur som inte har feber :) Idag blir det att jobba kl 16:45 så jag måste piggna till i både hals och näsa innan dess. Brukar bli bättre under dagen. 


Jag dubblade min dos med concerta idag. Jag kännde att 1 räcker inte. Eftersom concerta än så länge bara finns till för barn så är dom väldigt svaga eller vad man ska säga. Min läkare sa att jag skulle testa mig fram. Räcker inte en skulle jag ta två. Så ja får se hur jag är idag. Troligtvis mycket mer piggare och jobbet kommer nog gå fort :)


Nu ska jag måla lite i photoshop. Ha en bra morgon.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Testa på!

Tjäna pengar på olika sätt

 

Lustjakt

Sexleksaker från Lustjakt.se

Nytt liv på 1 dag

Sök i bloggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Dagens citat

Dagens citat

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Dagens gåta

Dagens gåta

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Vinter (Jag/Tosseida hatar kyla)
 Sommar (Jag/Tosseida ÄLSKAR värme)
 Vår
 Höst

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards