Alla inlägg den 13 april 2011

Av Ida Adamsson - 13 april 2011 16:59

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12853232.ab



Tur att några lyckas. Själv hoppas jag också på att få lyckas någon dag.








Av Ida Adamsson - 13 april 2011 12:38

Ja tiden går fort och jag har tagit min medicin i 6 dagar. Jag tror jag måste höja och ta två tabletter på morgonen när jag vaknar. Eller jag vet inte riktigt än. 

Får vänta och se hur det blir. I morgon ska jag jobba. Oftast tycker jag att det är jätte trögt att ta sig till jobbet och även sitta där och ringa och prata med folk är rätt irriterande. Jag har hittils varit väldigt seriös på att ringa till folk men nu orkar jag inte med all skit om att dom som jobbar på Concilia lägger ut folk som dom ringt fast som inte vill prata. Så i morgon blir det att totalt skita i om dom säger att dom inte har tid att prata osv. Jag ska slänga ut dom på tråden så får någon annan jobbig jävel på jobbet den personen att prata med :D 


I morgon ska jag också fråga om jag får arbeta nästa vecka. 

Får jag inte det ska jag faktiskt säga att ENLIGT LAGEN så ska jag få så pass många timmar att arbeta så jag åtminstonde har så mycket lön som man kan klara sig på. 

Dom har alltså struntat i vad lagen säger och inte gett mig så många timmar som jag igentligen ska ha. Dom har ignorerat mig när jag ringt och sagt innan dom lagt scheman att jag vill ha några tider. När man ringer tillbaka då dom lagt sina scheman ja då har man inte fått någon plats. 

Hände en gång på jobbet också att när jag kom dit ja då skulle jag inte vara där fast dom hade ju ringt till mig och sagt att jag skulle jobba då. 


Nä nu har jag annat för mig :P Ska ta vara på dagen. Dock gjorde jag inga örhängen igår. Hamnade annat i vägen. Så kanske gör ett par idag. Får se.... 

Men alla får ha en sån bra dag. Här är det mulet och grått och tråkigt. 

OOOOOOH föresten måste säga att jag och sebbe såg världens fetaste spindel igår på balkongen. FY FAN vad äcklig. Stor röv och ja fy fan hela den var snusk. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Testa på!

Tjäna pengar på olika sätt

 

Lustjakt

Sexleksaker från Lustjakt.se

Nytt liv på 1 dag

Sök i bloggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Dagens citat

Dagens citat

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Dagens gåta

Dagens gåta

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Vinter (Jag/Tosseida hatar kyla)
 Sommar (Jag/Tosseida ÄLSKAR värme)
 Vår
 Höst

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards