Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Ida Adamsson - 13 juni 2011 20:53

I morgon blir det jobb igen. Sen får man se vad som orkar ske. 

Ska i alla fall tvätta i morgon. Sen på onsdag har jag möte på jobbet i 4 timmar. Så de blir skönt. Efter det ja då blir det fan stor städning här hemma. Det ska städas från topp till tå. Trött på att det blir stökigt så jävla fort då vissa inte vet vart det finns papperskorgar och så vidare. Nu blir det att ta i för fulla muggar och visa vart allt ska va och läggas tillbaka. 


Nu blir det lugn kväll i alla fall. Upp igen i morgon och arbeta. Ska nog försöka få lite tid till att måla lite idag och i morgon kanske. Om ja kommer på nån ide. 


Sovit en stund på dagen efter en väldigt trött arbetsdag med lite sömn under natten. Får se hur det går i morgon. Jag är redan trött :P


 

Av Ida Adamsson - 13 juni 2011 06:08

Vaknade typ 45 min tidigare än planerat.

Ska strax kila iväg till jobbet.

07 till 16 idag och i morgon också. Sen onsdag har jag möte 3 timmar bara :) Och torsdag ledig. Sen Fredag och lördag arbete igen skulle blivit arbete hela helgen men min handledare hade tagit ledigt söndag :) Skönt. Sen 2 veckor kvar på jobbet :( Det gillar jag inte. Kommer börja gråta och bedja att jag vill stanna kvar. Men det går inte. 


Nä nu skutta i kläder sen dra iväg. Alltid trevligt att va där 30 min tidigare och dricka kaffe och prata strunt :) Älskar personalen och alla boende där :) 

Jag ÄLSKAR DOM ALLA!! 

Vill inte ha midsommar. Vill inte sluta där :( Det är för underbart arbete för att gå ifrån :( Nä nu blir det kila. Får ju ta vara på tiden som jag har kvar där. 


Sebbe ligger gött i sängen och snarkar som han gjort hela natten. En puss i pannan och en puss på munnen får han innan ja går. Lyckligtvis käka jag en smörgås med lök förut :D (6) hahaha EvilIda


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Testa på!

Tjäna pengar på olika sätt

 

Lustjakt

Sexleksaker från Lustjakt.se

Nytt liv på 1 dag

Sök i bloggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Dagens citat

Dagens citat

Dagens ordspråk

Dagens ordspråk

Dagens gåta

Dagens gåta

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Vinter (Jag/Tosseida hatar kyla)
 Sommar (Jag/Tosseida ÄLSKAR värme)
 Vår
 Höst

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards